Hoppa till innehåll

make me shiver and shine

Pull me in like the current
   then like the wind. Blow me away
       make me shiver and shine
photo, ”elenas beach dark sky and water”: Elena (Yelena) Manina, text: Jimi Lee Friis

En dikt skriven någon gång 2018 (plus minus något år).
Komponerad med denna fantastiska bild (2020, elenas beach dark sky and water), tagen av Elena (Yelena), en vän jag mötte på Sri Lanka i januari 2019 – när jag fick se bilden tog det knappt en sekund innan jag visste att den hörde samman med min dikt, trots att det var något jag skrivit för länge sen.


Nedan är en variant på samma dikt (tror att det är första utkastet). Har inte bestämt mig vilken jag gillar mest 😊

Pull me in like the current
   then blow me away
     like the wind
   make me shiver and shine

photo, ”elenas beach dark sky and water”: Elena (Yelena) Manina, text: Jimi Lee Friis